درج آگهی رایگان

خدمات صدور گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO 22000:2015

خدمات صدور گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۱۵

آگهی رایگان
  • برای کسب و کار متفرقه
  • قیمت کل : توافقی
  •  email
  • email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
  •    تهران تهران
  • 11 بازدید
  • پاسداران - روبروی بیمارستان لبافی نژاد

  ISO 22000:2015 چیست؟

سیستمی جهت حصول اطمينان از ايمني مواد غذايي درطول زنجيره مواد‌غذايي تا مرحله مصرف‌نهايي مدون شده است بطوریکه در طول زنجيره مواد‌غذايي تمام خطرات ايمني مواد‌غذايي شناسايي و به طور مناسب در هر مرحله كنترل مي گردد .

دستاوردها و مزایای سیستم مدیریت‌کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO 22000:2015

-طراحي، استقرار، اجرا، حفظ و به روزآوری توليد محصول ايمن براي مصرف كننده بر اساس مورد‌ مصرف .

- انطباق با الزامات قانوني و دولتي موجود را كه مرتبط با ايمني مواد غذايي هستند به اثبات رساند.

- افزايش رضايت مشتري با ارزيابي و تشخيص نيازمندي‌هاي آنان .

- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ايمني مواد‌غذايي با تأمين‌كنندگان، مشتريان و ديگر بخش‌هاي موجود در زنجيره مواد‌غذايي.

- تطابق با خط‌ مشي ايمني مواد غذايي تعريف شده سازمان.

- اثبات تطابق و اجراي الزامات استاندارد به ديگر سازمان‌ها.

- گواهي يا ثبت سيستم مديريت ايمني مواد‌غذايي خود از يك سازمان معتبر خارجي.

- و ده‌ها مزیت دیگر

تعاریف:

-           برنامه پیش‌نیاز(PRP): فعالیت‌هایی که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره‌غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن مواد غذایی برای مصرف انسان انجام گیرد.

-           کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .

-           خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .

       شرح خدمات ISO 22000:2015

       -  تعیین و تدوین خط مشی و بیانیه سازمان .

       - تحت کنترل درآوردن، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان

       - برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و ...

       - تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی

       - ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتیPRP  ها ، در برگیرنده اطلاعاتی برای هر برنامه .

       - -  ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی

هیچ دیدگاهی برای این آگهی درج نشده است

اولین دیدگاه را شما ارسال کنید

جهت ارسال دیدگاه باید در سایت عضو شوید

ثبت آگهی